Încă un sector din Bucureşti va ridica maşinile parcate neregulamentar

Autor: ProMotor 28 iul. 2017 Știri auto
Încă un sector din Bucureşti va ridica maşinile parcate neregulamentar

Maşinile staţionate neregulamentar pe drumurile publice din Sectorul 3 vor fi ridicate, transportate şi depozitate, iar cel în cauză va putea să îşi recupereze autovehiculul numai în schimbul unei taxe de ridicare şi achitării unei amenzi, informează Digi24.ro. Consilierii locali ai Sectorului 3 au aprobat ieri un astfel de proiect de hotărâre.

„Ridicăm maşini doar acolo unde se exagerează, acolo vom interveni şi am dat ca exemplu – acolo unde se intră pe spaţiul verde. Le vom ridica (maşinile – n.r.) fără niciun fel de discuţie, pe trecere de pietoni în zona şcolilor şi pe trecere de pietoni în general, pentru că e profund în neregulă să-ţi permiţi aşa ceva, dar şi acolo unde deranjează circulaţia, aşa cum spune la lege. Deci pe chestiuni foarte limitate, în rest vom amenda conform legii”, a declarat, pentru Agerpres, primarul Robert Negoiţă.

Scopul: program de salubritate

„Obiectivul nostru este să facem program de salubritate. Conform unui orar, vom avea oprire interzisă, pe rând, în fiecare parcare, pentru a putea să facem o salubritate eficientă, aşa cum este şi în ţările civilizate. Iar atunci când nu se respectă şi îmi rămâne o maşină pe zona pe care trebuie să o curăţ, conform indicatorului ‘Oprire interzisă’, normal că o să o ridic eu şi facem operaţiunea de salubrizare”, a explicat Negoiţă.

Autoturismele se mai ridică în sectoarele 2 şi 4.

Sursă: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide