Încă un unicat Ferrari ne încântă privirile: F12 SP America

Oricare nou model Ferrari ne face să ne întrebăm oare cum reuşesc designerii să creeze ceva atât de frumos. Iar versiunile unicat ne lasă fără cuvinte. Cum este şi acest F12 SP America...

Încă un unicat Ferrari ne încântă privirile: F12 SP America Încă un unicat Ferrari ne încântă privirile: F12 SP America

Recent v-am prezentat unicatul Ferrari de 3.000.000 €, F12 TRS - o versiune ale cărei detalii de design au fost inspirate din modelul Testa Rossa din 1957. Şi una despre care aproape că am îndrăznit să spunem că este cel mai frumos Ferrari pe care l-am văzut vreodată. O declaraţie criticată de voi, internauţii ProMotor. 

Acum, după ce am văzut unicatul F12 SP America, ne-am dat seama că este foarte periculos să faci astfel de afirmaţii, mai ales când vine vorba de Ferrari. Pentru că fix în momentul ăsta credem că am întâlnit cel mai frumos Ferrari din istorie. Din nou.

Ca şi F12 TRS, SP America stă pe platforma lui F12 Berlinetta, însă designul caroseriei a fost ornat detalii care amintesc de un alt classic din Scuderia Ferrari, 250 GTO - despre care probabil că ştii că este cel mai valoros Ferrari din istorie. Nu s-a aflat preţul acestui model special, însă este foarte probabil să fie mai... accesibil decât F12 TRS. 

Noi zicem că are şanse să devină, peste cincizeci de ani, cel mai valoros Ferrari din lume. Nu ne grăbim să aflăm dacă vom avea dreptate, însă suntem curioşi dacă îţi place mai mult decât TRS.

 

Sursa: GT Spirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.