Încărcare wireless a telefonului pe Dodge Dart

Cei de la Mopar au pregătit o surpriză pentru cei care vor achiziţiona un Dodge Dart şi care deţin un smartphone: încărcarea fără fir a telefonului mobil.

Posibilitatea încărcării telefonului mobil fără a avea nevoie de cablu de alimentare, o priză sau cel puţin un laptop este pe cale de a deveni realitate. Cei de la Mopar au dezvoltat un sistem care permite încărcarea wireless a telefonului mobil chiar la bordul maşinii.

Cei de la Mopar vor instala sistemul pe Dodge Dart şi va fi disponibil odată cu lansarea maşinii spre vânzare, adică undeva la vară şi va avea un preţ de 200 de dolari. Din păcate aceste sistem va fi disponibil, pentru început doar în America, europenii vor mai avea de aşteptat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.