Încărcătorul pentru maşini electrice WattStation – lansat oficial

O staţie WattStation creşte nivelul de eficienţă al încărcării vehiculelor electrice, putând reduce timpul necesar de la aproximativ opt ore, în cazul sistemelor standard de încărcare, la probabil mai puţin de o oră, luând în calcul o baterie de 24 kWh şi un ciclu complet de încărcare.

Încărcătorul pentru maşini electrice WattStation – lansat oficial Încărcătorul pentru maşini electrice WattStation – lansat oficial

Îmbinând funcţionalitatea cu o formă atractivă realizată de renumitul designer industrial Yves Behar, GE WattStation permite reducerea semnificativă a timpul necesar încărcării vehiculelor şi reprezintă un pas important în promovarea opţiunii de deţinere a unui vehicul electric. Conform designerului Yves Behar, "un design bun înseamnă o tehnologie nouă care, odată adoptată, îţi face viaţa mai simplă, frumoasă şi sănătoasă."

Todd Johnstone, director executiv al diviziei Industrial Solutions a GE Energy în Europa, declară "În prezent, marii producători lansează maşini electrice pe piaţa convenţională, însă pentru a ajunge la un grad ridicat de acceptare în rândul consumatorilor, reţeaua energetică trebuie modernizată, iar staţiile de încărcare trebuie să fie accesibile, rapide şi uşor de folosit.

"GE Energy aduce o familie de staţii de încărcare pe piaţa europeană, oferind utilizatorilor particulari şi comerciali o gamă de sisteme uşor de folosit, flexibile şi elegante, astfel încât vehiculele electrice să poată deveni o realitate practică," a adăugat Johnstone.

O staţie WattStation creşte nivelul de eficienţă al încărcării vehiculelor electrice, putând reduce timpul necesar de la aproximativ opt ore, în cazul sistemelor standard de încărcare, la probabil mai puţin de o oră, luând în calcul o baterie de 24 kWh şi un ciclu complet de încărcare. Staţia WattStation suportă încărcarea mai rapidă datorită integrării unor tensiuni şi curenţi mai mari care necesită echipamente şi conectori specializaţi.

Staţia WattStation este disponibilă în două versiuni, o versiune portabilă pentru utilizarea în oraşe şi de către companii şi un sistem de perete pentru uz personal. Modelul uşor de folosit va permite şi instalarea viitoarelor versiuni odată cu apariţia unor tehnologii mai inteligente, cum ar fi opţiuni de comunicare şi facturare. Unitatea comercială WattStation GE are o înălţime de 120,5cm, este prevăzută cu un cilindru cu diametrul de 20 şi are un cadran cu diametrul de 35,6 cm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.