Începe Salonul Auto de la Paris. Ce pregătesc cei de la Dacia pentru Duster

Francezii de la Renault nu au anunţat oficial

Începe Salonul Auto de la Paris. Ce pregătesc cei de la Dacia pentru Duster Începe Salonul Auto de la Paris. Ce pregătesc cei de la Dacia pentru Duster

La 120 de ani de la prima ediţie, Salonul Auto de la Paris revine cu peste 40 de premiere mondiale şi cel puţin o noutate pentru piaţa auto locală.

Francezii de la Renault nu au anunţat oficial, însă cel mai probabil Dacia va prezenta SUV-ul Duster cu noul motor de 1,3 litri TCe şi 130 CP care înlocuieşte vechiul 1,2 TCe, scos din producţie în prima jumătate a acestui an, scrie Ziarul Financiar.

Motorul de 1.332 cmc cu patru cilindri în linie este în prezent disponibil pe Renault Captur în două variante de putere, una de 130 CP cu o cutie manuală şi una de 150 CP cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.