Incident inedit pe autostrada A1

Autor: Mediafax 06 apr. 2009 Știri auto
Incident inedit pe autostrada A1

O tânără care parcase maşina pe banda de ugenţă a autostrăzii Bucureşti – Piteşti şi care le-a spus poliţiştilor că a fost să culeagă un buchet de flori pentru a-l duce la mormântul tatălui său, îmbrăcată într-o cămaşă de noapte, a fost dusă la spitalul din Găeşti pentru a fi evaluată medical.

Poliţiştii rutieri au găsit, vineri, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 35, pe sensul dinspre Piteşti spre Capitală, o conducătoare auto cu un comportament nefiresc.

Potrivit comisarului şef Emilian Buican, şeful Poliţiei A1, poliţiştii au depistat în trafic un autoturism marca "Ford" înmatriculat în Bucureşti, parcat pe banda de urgenţă a autostrăzii, dar fără şofer înăuntru. După 20 de minute de aşteptare, la maşină a apărut o tânără în vârstă de 34 de ani, îmbrăcată în cămaşă de noapte, care le-a spus poliţiştilor că a oprit autoturismul pentru că voia să culeagă un buchet de flori pe care să-l ducă la mormântul tatălui său, mort în urmă cu câţiva ani. Mai multe puteţi citi aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide