Incident stupid la o trecere de cale ferată cu un SUV

SUV-urile sunt făcute pentru a trece pe oridune, nu? Ei bine, nu. Iar asta ne-o demonstrează experienţa ciudată a unui şofer american, care veţi vedea în continuare ce a păţit la trecerea peste calea ferată.

Credeaţi că numai în România trecerile peste calea ferată sunt adevărate denivelări offroad în unele cazuri? Nicidecum, asemenea situaţii sunt şi în alte ţări.

De exemplu, America. Unde şoferul unui SUV de mari dimensiuni a considerat că poate trece fără probleme peste denivelările aferente şinelor de tren. Însă a fost luat prin surprindere de mărimea acestora şi succesiunea lor, iar, din cauza vitezei şi a suspensiilor moi, maşina s-a izbit de asfalt, declanşând deschiderea airbagului! Ce părere aveţi despre păţania din acest clip?

S-a grabit si i s-a deschis airbagul de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.