INCONŞTIENŢĂ: accident cu mămica alcoolică la volan

Conducând sub influenţa alcoolului, mămica de 30 ani a avut parte de un accident în care a pus în pericol viaţa celor 4 copii ai săi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Mămica alcoolică, Michelle Reyes, din New York , este acum acuzată de patru infracţiuni, una pentru fiecare copil al său, şi asta doar pentru că aceştia se aflau în maşină, în momentul accidentului. Michelle a reuşit să-şi distrugă minivan-ul care s-a izbit de un pom, doar de la un pahar de votcă.

Din constatările poliţiei reiese că 3 din cei 4 copii ai săi, cu vârste de 6, 5 şi 4 ani, nu aveau scaune speciale pentru aceştia, iar cel mai mic, de 1 an şi 6 luni, era pe un alt scaun, complet nepotrivit din punct de vedere al vârstei şi greutăţii. Michelle avea 0,27% alcool în sânge, de trei ori mai mult decât limita legală din New York.

VEZI VIDEO CU MĂMICA INCONŞTIENTĂ BĂUTĂ!

Şi ca să nu credeţi că vorbim de un caz izolat, tot recent poliţiştii americani au prins o altă mămică băută la volan, care avea o alcoolemie de 0,11%. Brandee Polak, în vârstă de 44 de ani, era la volanul unui Cadillac Escalade după ce, în prealabil, băuse 6 beri.

Din fericire, poliţiştii au oprit-o la timp, descoperind cu stupoare că femeia transporta în maşină nu mai puţin de 7 copii, toţi sub 16 ani, dintre care patru erau chiar copiii săi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.