Inconştienţa la volan: citeşte şi vorbeşte la telefon

Iată aici dovada că există pe lumea asta şi oameni extrem de eficienţi, care pot face mai multe lucruri deodată. Sau pur şi simplu sunt un real pericol pentru ceilalţi.

Un user a reuşit să filmeze un şofer care era ocupat cu o mulţime de activităţi, printre care şi condusul pe autostradă. Acesta nu numai că rula cu circa 100 km/h, dar acorda mai multă atenţie ebook reader-ului din mâna dreaptă. Şi, cum nu era de ajuns că citea la volan, acesta mai folosea şi telefonul mobil. Incredibil, nu?

VEZI AICI VIDEO-UL CU ŞOFERUL INCONŞTIENT!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.