Inconştienţă pe şosele

Record de viteză înregistrat de aparatele radar în localitate: şoferul unui autoturism Ford a fost surprins în Cluj pe Calea Turzii conducând cu 173 de kilometri la oră!

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost sancţionat cu nouă puncte amendă şi, în plus, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pe o durată de trei luni. Vitezomanul a fost descoperit de către poliţiştii de la Serviciul Circulaţie în cadrul programului iniţiat de Poliţia Română "Stop accidentelor! Viaţa are prioritate!" ce se desfăşoară în această perioadă în toată ţara.

Mai multe puteţi citi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.