Inconştientul zilei: Lasă volanul liber şi trece pe scaunul din dreapta. VIDEO

Faptul că maşina pe care o conduci vine dotată cu o listă lungă de sisteme de siguranţă nu te face expert în testarea acestora. Şi nici nemuritor. Aşa că nu repeta greşeala şoferului de mai jos.

Inconştientul zilei: Lasă volanul liber şi trece pe scaunul din dreapta. VIDEO Inconştientul zilei: Lasă volanul liber şi trece pe scaunul din dreapta. VIDEO

Să ne înţelegem: atunci când producătorii instalează sisteme de siguranţă ca Active Lane Control o fac, aşa cum le sugerează şi denumirea, pentru SIGURANŢĂ. Regula se aplică peste tot, inclusiv pentru Infiniti. De aceea, nimeni nu se aşteaptă ca un şofer întreg la minte să "testeze" sistemul în cel mai neinspirat mod cu putinţă.

Ei bine, probabil mândru de maşina sa, un posesor de Infiniti Q50S Hybrid ia mâinile de pe volan în timp ce maşina rulează cu 100 km/h. Un gest destul de necugetat, dar depăşit cu mult de următoare mişcare a şoferului, care se mută nonşalant pe scaunul din dreapta, în timp ce o cameră video înregistrează totul în spatele său.

Avem o rugăminte: deşi până la maşinile complet autonome mai este doar un singur pas, acesta e destul de mare. Aşadar, chiar dacă vă puteţi cumpăra deja maşini care îşi ţin singure banda, precum şi distanţa faţă de maşinile din faţă, nu faceţi niciodată aşa ceva!

Filmuleţul cu isprava, mai jos. Nu, nu moare nimeni, dar nici mare plăcere nu ne face...

Voi ce spuneţi, suntem noi exageraţi atunci când îl facem pe om idiot? Sau nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.