INCREDIBIL: A mers pe autostradă pe contrasens

O femeie în vârstă de 84 de ani a pus în pericol atât viaţa ei, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic, rulând pe autostradă pe sensul opus.

INCREDIBIL: A mers pe autostradă pe contrasens INCREDIBIL: A mers pe autostradă pe contrasens

Femeia conducea un Buick Century când a fost filmată de un coleg de trafic, care a încercat de nenumărate ori să-i atragă atenţia că se află pe celălalt sens de mers al autostrăzii. Octogenara l-a ignorat şi şi-a continuat drumul, rulând cu 80 km/h, o viteză destul de mare, în care şansele unui posibil accident erau destul de mari.

Din constatările poliţiei reiese că gestul nebun al bătrânei a dus, totuşi, la provocarea a patru accidente, în urma cărora nici un conducător auto nu a fost grav rănit. Însă, pentru problemele cauzate, aceasta va suporta consecinţele.

Oare băbuţa a vrut să mai simtă încă o dată adrenalina în vene? Să nu fi avut ochelarii de vedere la ea? Sau e vorba pur şi simplu de Inconştienţă, bazată pe senilitate?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.