INCREDIBIL: Cu excavatorul prin cimitir, de frica poliţiei!

Iată cine a reuşit să deranjeze traficul şi să-i oblige pe poliţişti la urmărire: un excavator condus la limita dintre viaţă şi moarte, atât pe şosea, cât şi printre morminte. Urmăreşte video!

În fiecare zi ai de-a face în trafic cu tot felul de indivizi. Unii mai nervoşi, alţii mai incompetenţi, cam toţi te fac să-ţi pară rau că eşti şi tu şofer alături de ei. Cum ar fi, însă, ca în plină zi să apară de nicăieri un excavator, care să mature totul în calea lui, fară niciun respect faţă de orice cod rutier?

În Marea Britanie, un şofer a cărui sănătate mintală merită serios pusă sub semnul întrebării a furat un autostivuitor şi a distrus tot ce a prins pe şosea. La apariţia poliţiei, psihopatul pur şi simplu a ieşit de pe drum, intrând într-un cimitir. Acolo a pus la pământ câteva monumente funerare.

Pagubele totale produse de englezul care ulterior a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de inchisoare se ridică la peste 22.000 de euro, dar probabil că acestea ar fi fost mult mai mari dacă nu ar fi intervenit daunele suferite chiar de excavator. În final, poliţiştii şi-au făcut treaba cum au ştiut mai bine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.