INCREDIBIL: hoţul fuge cu maşina furată fără o roată!

Cazul de faţă poate fi considerat mai ciudat: hoţul unui Porsche Boxster a fugit de poliţie chiar şi cu roata ruptă! Urmăriţi imagini incredibile cu un hoţ de maşini inconştient.

Ceea ce urmează să vedeţi nu sunt scene regizate dintr-un film de acţiune, deşi totul pare destul de bine pus la punct. În Australia, un hoţ de maşini a reuşit să fure un Porsche Boxster, dar a fost surprins în timp ce mergea cu peste 250 km/h de un elicopter al unei televiziuni locale.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un gard, roata faţă dreapta având serios de suferit. Lucru care nu l-a împiedicat să-şi continue cursa, la un moment dat chiar cu flăcări spectaculoase ieşind din motor, până în momentul în care roata s-a desprins, izbind altă maşină. Hoţul a reacţionat rapid, a fugit de la faţa locului şi a reuşit să fure o altă maşină, de data aceasta un Nissan Navara, urmând o altă cursă furibundă, până când, în final, poliţiştii au reuşit să pună mâna pe el.

Vedeţi în continuare imaginile acestei curse de-a dreptul incredibile:

Hot de masini - cursa incredibila, filmata din elicopter! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.