INCREDIBIL: mulţi clienţi de BMW Seria 1 cred că are tracţiune!

Răspunsul poate părea o poantă, dar este, de fapt, realitate: în urma unui studiu al bavarezilor, a reieşit că mulţi dintre clienţii de BMW Seria 1 cred că maşina are tracţiune pe roţile din faţă!

INCREDIBIL: mulţi clienţi de BMW Seria 1 cred că are tracţiune! INCREDIBIL: mulţi clienţi de BMW Seria 1 cred că are tracţiune!

După ce BMW a confirmat oficial că va produice un model cu tracţiune pe roţile din faţă (contrar "religiei" BMW-uri doar cu propulsie), iată că a apărut şi motivul principal pentru care bavarezii au ajuns la această concluzie.

Se pare că a fost realizat un sondaj simplu, prin care proprietarii de BMW Seria 1 au fost întrebaţi, simplu, la care pune cred ei că este transmisă puterea motorului. Rezultatul pare incredibil: 80% dintre repondenţi au indicat puntea faţă!

Cu alte cuvinte, introducerea micului BMW Seria 1 a adus un număr important de clienţi pentru care contează mult prea puţin sau chiar deloc tradiţia mărcii - BMW propune, în acest moment, doar maşini cu propulsie pe puntea spate sau cu tracţiune integrală xDrive.

Aşa încât BMW se va concentra intens pe noua linie de modele cu tracţiune pe puntea faţă (modele care vor împărţi platforma tehnică cu viitoarea generaţie Mini), bavarezii sperând ca, până în 2015, să vândă mai mult de 1 milion de astfel de maşini.

Credeţi că e posibil ca oamenii să nu ştie pe ce punte este transmisă puterea motorului?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.