INCREDIBIL: S-a ciocnit cu maşina pompierilor sosiţi la un accident

Un şofer olandez a intrat în plin în maşina pompierilor, parcatăpe autostradă şi venită pentru a stinge o maşină în flăcări. Vezi aici filmuleţul.

Nu este prima oară când avem de-a face cu următoarea situaţie: un accident rutier, urmat la doar câteva secunde de un altul, cauzat chiar din cauza primului. Şi totuşi, de data acesta vina aparţine exclusiv celui care a cauzat accidentul.

Şoferul unui Renault Twingo din Olanda a dat prea puţină atenţie faptului că autostrada pe care mergea era scena unui accident soldat cu un Megane în flăcări. Prin urmare, s-a ciocnit chiar de maşina pompierilor ce ar fi trebuit să stingă incendiul.

Sau, cine ştie, poate că tocmai curiozitatea l-a făcut pe olandezul ghinionist să se oprească în camionul roşu. Din fericire, cel puţin în Twingo nu a păţit nimeni nimic, dar întâmplarea de mai jos ar putea da naştere unui sfat: când vezi girofaruri, doar frânează.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.