INCREDIBIL: Şi-a ameninţat mama cu pistolul că vrea un Nissan 350Z!

O tânără din Florida şi-a ameninţat propria mamă pentru a-i cumpăra un Nissan 350Z. Vezi VIDEO!

Săptămâna trecută, o fată de numai 17 ani şi-a ameninţat mama cu pistolul pentru a o determina să îi cumpere un Nissan 350Z, model 2004. Adolescenta, o studentă eminentă, cu bursă pentru Liga Ivy la unul dintre cele mai bune colegii, şi-a pierdut controlul în momentul în care mama ei a refuzat să semneze pentru cumpărarea maşinii.

Conform ziarului Napels, Rachel Ann Hachero a mers acasă şi din cauza refuzului mamei, a pus mana pe un pistol, cu care a lovit-o şi a ameninţat-o să meargă înapoi la dealerul auto. Mama fetei nu a avut încotro decât să se supună şi să semneze ordinul de plată, nedorindu-şi desigur să fie împuşcată. A doua zi, în timp ce fiica ei se afla la şcoală, femeia a recuperat arma din poşeta acesteia şi a sunat la poliţie.

Mama lui Rachel nu a depus plângere împotriva fiicei sale, deoarece nu dorea să îşi piardă bursa şcolară. Judecătorii au decis, însă, ca adolescenta să rămână, deocamdată, în detenţie, fiind acuzată de atac violent cu o armă mortală, fără intenţia de a ucide, posesie ilegală de armă de foc a unei persoane sub 18 ani şi agresiune. Pentru a înrăutăţi şi mai mult lucrurile, arma s-a dovedit a fi furată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.