INCREDIBIL: Vladimir Putin a condus un monopost Renault F1!

Ministrului rus Vladimir Putin îi plac senzaţiile tari, e clar. Recent, el chiar s-a transformat, pentru puţin timp, într-un pilot de Formula 1, la bordul unui monopost Renault F1, datorită lui Carlos Ghosn, şeful Renault.

Ce îţi poţi dori atunci când eşti unul dintre cei mai puternici oameni din lume? În cazul lui Vladimir Putin, se pare că prim-ministrul rus a vrut să guste pe viu senzaţiile pe care le are un pilot de Formula 1.

Lucru pe care i l-a făcut cadou chiar Carlos Ghosn, şeful Renault. La vizita oficială pe care acesta a făcut-o în Rusia, pentru discuţii privind preluarea pachetului majoritar de acţiuni la AvtoVAZ de către Renault, Ghosn a venit şi cu un monopost Renault F1 (deşi se pare că a fost vorba, mai degrabă, de un monopost Renaut Formula 2.0).

Monopost în care Vladimir Putin a dat o tură pe un circuit improvizat din Rusia, reuşind chiar să atingă 241 km/h în linie dreaptă. Lucru care, deşi sună banal, nu este deloc uşor dacă nu ai experienţă în pilotajul unui monopost.

De altfel, în video se poate vedea cum Putin pierde controlul volanului într-un viraj, în principal din cauza pistei umede. Însă prim-ministrul rus a reuşit să ajungă la final fără alte probleme, demonstrând că îşi merită titulatura de "om de fier". Oare alţi prim-miniştri ar face o figură la fel de bună măcar cu un kart?...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.