Incursiune în zona zero a prototipurilor BMW

Fiecare producător de automobile beneficiază de o zonă de testare a prototipurilor. BMW ne prezintă Fabrica Zero sau locul unde sunt concepute prototipurile bavareze.

Situată undeva în Centrul de Cercetare de la Munchen, Fabrica Zero este locul unde se construieşte manual fiecare prototip, care mai târziu devine maşină de serie. Pe de altă parte, în acest video ne sunt prezentate şi problemele pe care le ridică o maşină puternic camuflată. Problemele apar mai ales în zona datelor de aerodinamică. Bineînţeles că există şi o soluţie pentru această problemă, fiind prezentată şi în acest material video.

În jurul minutului doi şi respectiv cinci apare un prototip blurat, "Vehiculul 0". Acesta este posibil să fie chiar noul BMW seria 3 GT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.