Indecis dacă votezi sau nu? Întreabă-te ce ar face Steve McQueen în cazul ăsta

Ne gândeam să facem o mică pauză de la fluxul normal de ştiri pentru a vorbi un pic despre Steve McQueen, eroisme, motoare, maşini şi alegeri prezidenţiale.

Indecis dacă votezi sau nu? Întreabă-te ce ar face Steve McQueen în cazul ăsta Indecis dacă votezi sau nu? Întreabă-te ce ar face Steve McQueen în cazul ăsta

Nu este posibil în nicio viaţă de om să găseşti o analogie între Steve McQueen şi oricare dintre candidaţii de la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în viitorul apropiat. În primul rând, pentru că Steve McQueen nu a avut treabă cu politica. El a fost doar un actor împătimit de motoare şi de maşini - deci, implicit, un erou de-al nostru. Şi a fost, totodată, un actor care a jucat rolul eroului din Marea Evadare, un film-manifest pe care trebuie să-l vezi, dacă nu ai făcut-o deja. 

Motivul pentru care l-am pus pe Hilts „The Cooler King” în poza principala a articolului este acela că am presupus că oricare dintre feţele politice ţi-ar crea o stare de nelinişte. În plus, nu vrem să crezi că ţinem cu unul mai mult decât ţinem cu ceilalţi. 

Te-am adus aici pentru a te întreba dacă vrei să mergi la vot. Noi am fost nevoiţi să-ţi arătăm, de-a lungul timpului, suficiente motive pentru care să fii hotărât să te prezinţi vot - de la Master Planul pentru genocid la Strategia Naţională pentru Mincinoşi, am prezentat în seria de articole situaţii în care nefericiţii suntem tot noi. Despre acciză nici nu mai vorbim... Din păcate, toate aceste probleme de infrastructură şi administraţie afectează nu doar posesorul de maşini, ci întregul sistem care se alimentează cu combustibil fosil.

Colegii de la Gândul îţi explică aici şi de ce anume este important să te prezinţi la vot. Iar pe pagina sondajului (pe care te rugăm să intri şi să bagi nişte bife) vei găsi şi câteva statistici importante în situaţia de faţă. 

Dacă eşti, totuşi, indecis în privinţa acestui gest al votingului, întreabă-te „Oare ce ar face Steve McQueen din Marea Evadare de ar fi în locul meu?”. Exact. E timpul să fim eroi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.