India pregăteşte un supercar hibrid. Doar că nu va fi construit în India

Indienii de la Mean Metal Motors îşi anunţă intenţia de a aduce pe lume un supercar hibrid, unul mai european decât Oda Bucuriei.

India pregăteşte un supercar hibrid. Doar că nu va fi construit în India India pregăteşte un supercar hibrid. Doar că nu va fi construit în India

În clipul de descriere al proiectului lor, băieţii din echipa Mean Metal Motors explică motivele pentru care îşi doresc să materializeze M0, un supercar demn de toată atenţia Europei, unul care va rivaliza cu produsele nemţeşti.

Mai mult de atât, ar putea avea şi un motor de origine nemţească, V8-ul de 4,0 litri de la Mercedes-Benz, în jurul căruia se va găsi o structură din fibră de carbon şi alte materiale uşoare. Fie asta, fie un V8 aspirat, cu origine necunoscută.

Nu, nu se ştiu foarte multe detalii despre proiect, cel puţin deocamdată, însă ştim că nu va fi construit în India, ci într-o ţară scandinavă. Piaţa principală va fi cea din Europa, desigur. 

M0 va avea circa 800 de cai-putere (dintre care 500 vor fi livraţi de motorul termic).

Întrebarea este... are loc un supercar indian în Europa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.