Industria auto americană în prag de colaps

Cele trei mari grupuri auto din SUA totalizează datorii colosale şi se văd nevoite să apeleze la ajutorul financiar al statului sau să îşi anunţe cu jumătate de voce falimentul.

Industria auto americană în prag de colaps Industria auto americană în prag de colaps

General Motors , Ford şi Chrysler, gurpurile auto care au solicitat ajutoare în valoare de 25 de miliarde de dolari de la statul american, au datorii totale de acoperit de peste 100 de miliarde de dolari, conform MEDIAFAX, care citează cotidianul britanic International Herald Tribune.

GM şi Chryslerau anunţat că ar putea intra în faliment dacă nu primesc ajutor din partea statului. Senatul american a amânat până la începutul lunii decembrie orice discuţie privind salvarea industriei auto americane şi a cerut celor trei companii să prezinte un plan de rentabilizare.

G.M. lucrează la un plan de restructurare şi declară că proclamarea falimentului nu este o soluţie pentru că mărcile aflate sub aceeaşi umbrelă vor avea de suferit, ca imagine, în faţa consumatorilor

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.