Industrie

În întreaga învălmăşeală cu privire la vânzarea Volvo s-a vehiculat si zvonul conform căruia divizia de camioane urma să achiziţioneze sectorul de automobile. Acum acest zvon este infirmat.

Industrie Industrie
Precum vă relatam aici, Volvo AB, producătorul suedez de vehicule comerciale s-ar fi arătat interesat de achiziţionarea diviziei de automobile de la Ford. Zvonul a fost însă infirmat de Leif Johansson, CEO al Volvo AB. Acesta a admis ca propria companie este îngrijorată şi interesată de soarta automobilelor Volvo, dar acesta nu are capitalul şi nici intenţia de a cumpăra divizia Ford.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.