INEDIT: Bugatti Veyron confiscat pentru depăşirea vitezei

Un băiat de bani gata din Olanda a fost penalizat serios de poliţia rutieră: i-a fost confiscată maşina din cauza depăşirii vitezei legale. Şi nu orice maşină, ci un Bugatti Veyron!

INEDIT: Bugatti Veyron confiscat pentru depăşirea vitezei INEDIT: Bugatti Veyron confiscat pentru depăşirea vitezei

Când ai 20 de ani şi ţi-a luat tata un bolid exorbitant Bugatti Veyron, cu siguranţă ai impresia că limitele de viteză nu ţi se aplică. Însă este doar o impresie: chiar dacă eşti la volanul unui bolid de peste 1 milion de euro, viteza maximă admisă rămâne aceeaşi, valabilă şi pentru şoferul unei rable de 100 de euro.

În Olanda, un astfel de tânăr a trăit pe pielea lui un episod de telenovelă "şi bogaţii plâng" - în acest caz, după Veyoron. Şi asta deoarece şoferul a fost prins de radar cu o viteză de 160 km/h într-o zonă unde viteza maximă era limitată la 80 km/h.

Rezultatul: carnetul suspendat, amendă usturătoare şi... maşina confiscată! Cum o fi să vezi Veyronul lui tăticu' urcat pe platformă, ca şi cum ar fi o maşină parcată neregulamentar ridicată de "hingherii de maşini" pe Magheru?

Mai ales că vorbim de primul Bugatti Veyron care a fost cumpărat în Olanda, proprietarul maşinii nefiind altul decât milionarul Michel Perridon, unul dintre principalii sponsori ai echipei de Formula 1 Spyker, în sezonul 2007. Maşină care a costat atunci nu mai puţin de 2,4 milioane de euro.

Morala acestei poveşti: e foarte greu să nu depăşeşti 80 km/h când ai 1.001 CP sub capotă. Şi puţin peste vârsta majoratului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.