INEDIT: ce soluţii pot fi găsite împotriva nesimţirii şoferilor

Ce poţi face dacă un şofer nesimţit blochează pur şi simplu cu maşina ieşirea dintr-o parcare? Iată un răspuns plauzibil în următorul video.

Situaţia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, într-o parcare împărţită în două zone. Şoferul maşinii negre blochează pur şi simplu ieşirea din zona din dreapta a parcării, ceea ce ar fi de natură să enerveze pe oricine, nu?

Ei bine, din fericire pentru şoferul nesimţit, maşina sa nu a fost devastată, scăpând doar cu câteva şuturi (cu rol de a declanşa alarma, în speranţa că proprietarul îşi va face apariţia pentru a-şi muta maşina). Cei care voiau să "evadeze" din parking au încercat să împingă maşina neagră, însă ulterior au aplicat această metodă pentru maşina de lângă.

După aceea, şoferii s-au strecurat printre cele două maşini şi au reuşit să iasă din parcare. Din filmare, nu observăm pe nimeni lăsând măcar un bilet pentru şoferul nesimţit, care, după ce situaţia tensionată s-a consumat, a apărut şi a plecat cu maşina fără să ştie nimic despre blocajul pe care îl provocase (plus norocul că nu i-a fost ridicată maşina de vreo "platformă de hingheri").

Delicioasă ultima fază din videoclip: maşina care a fost împinsă pentru a lăsa loc celor care voiau să iasă a fost împinsă înapoi pe locul iniţial pe care parcase! Interesant, şoferii ar fi putut ocoli maşina neagră intrând pe spaţiul verde, însă nu au făcut-o - o fi vorba de civilizaţie sau... de prostie?

Orice alte comentarii sunt de prisos, dar vă invităm să ne spuneţi:

CE SOLUŢII AVEŢI PENTRU ASTFEL DE SITUAŢII DIN PARCĂRI?

Ce solutii gasesti impotriva nesimtirii unora? de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.