Infiniti Baby Coupe

Infiniti va profita de noile modele sport apărute la Nissan pentr a lansa propriul model coupe accesibil.

Infiniti Baby Coupe Infiniti Baby Coupe

Grupul Nissan va demara în curând o adevarată ofensivă de coupe-uri, pornind de la viitorul Nissan 370Z, continuând cu renaşterea lui Nissan 200/240 SX şi terminând cu viitorul coupe ieftin cu transmisie pe puntea spate de la Infiniti. Potrivit unor surse citate de InsideLine, noul model va avea două locuri şi se va situa în gamă sub actualul G37.

Primele detalii le vom avea posibil anul viitor la Salonul Auto de la Detroit sau Geneva, sub forma unui prototip, pentru ca în 2010 să înceapă comercializarea, cu un motor de bază V6 de 2,5 litri.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.