Infiniti inventează IPL

Pe scurt, IPL sau “Infiniti Performance Line” ii aduce pe Japonezi cu un pas mai aproape de perfecţiune

Infiniti inventează IPL Infiniti inventează IPL

Pasul despre care vorbim este unul foarte important şi reprezintă o replică directă dată modelelor M, RS, AMG şi F de la BMW, Audi, Mercedes, respectiv Lexus.
Cei de la Infiniti au înregistrat deja aceste nume la oficiul de Trademark iar goana către o divizie de performanţă a început.

Trademarkul reprezintă practic anumite componente precum turbine, componente de suspensie sau evacuare, frâne sau scaune sport. Ben Poore, vice preşedintele brandului Infiniti Business Unit, a declarat recent că "Infiniti va produce o versiune IPL chiar în vara acestui an", însă fără să menţioneze ce model din gama lor va primi prima "injecţie" de putere.

Ar putea fi seria G sau noul M, însă nu ne-ar surprinde deloc un FX foarte foarte agresiv. Mai rapid decât un 50S, undeva mai aproape de ceea ce oferă cei de la Porsche prin versiunea Turbo a noului Cayenne, sau evident alte modele de la alte mărci precum BMW X5/X6 M sau Merc ML 63 AMG. Posibilităţile sunt multe iar noi suntem oficial entuziasmaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.