Infiniti ne face curioşi: teaser cu noul concept EMERG-E, pentru Geneva 2012

Infiniti promite să cam rupă gura târgului, pardon, a Salonului Auto Geneva 2012 printr-un nou concept fastuos, a cărui denumire a fost dată publicităţii: Infiniti EMERG-E. Deocamdată, doar câteva imagini teaser.

Infiniti ne face curioşi: teaser cu noul concept EMERG-E, pentru Geneva 2012 Infiniti ne face curioşi: teaser cu noul concept EMERG-E, pentru Geneva 2012

Cei de la Infiniti ne-au demonstrat că au pretenţii serioase în domeniul life-style încă de la Geneva 2009, când au uimit publicul cu Infiniti Essence Concept, un coupe cu linii curbe şi un design sofisticat, continuat apoi de Infiniti Etherea, de la Geneva 2011.

Acum, cu ocazia Salonului Auto Geneva 2012, japonezii vor veni cu un nou concept care se anunţă extravagant: Infiniti EMERG-E. Deocamdată, suntem gratulaţi doar cu imagini-teaser, din care se pot observa unele detalii ale exteriorului, din care deducem că vorbim, din nou, de un coupe cu forme pretenţioase, pentru amatorii de lucruri simandicoase.

Mai ştim că maşina va beneficia de propulsie electrică, dar şi de un sistem de tipul "range-extender", cu un mic motor termic pe post de generator - acesta urmând a fi plasat în poziţie centrală, pentru o repartiţie cât mai bună a maselor şi pentru ca maşina să aibă performanţe cât mai bune.

Deşi nu au confirmat încă, se pare că oficialii au dat undă verde pentru producerea în serie a acestei maşini sport, care ar putea apărea pe şosele în 2014. Rămâne de văzut ce platformă tehnică va utiliza, unele surse indicând că ar fi vorba chiar de platforma tehnică a urmaşului lui Nissan 370Z.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.