Infracţiuni de sute de mii de dolari

Înflorirea economică a Rusiei a dus la creşterea bruscă a vânzărilor de maşini luxoase, ceea ce a atras şi creşterea furturilor auto.

Infracţiuni de sute de mii de dolari Infracţiuni de sute de mii de dolari

Într-o singură săptămână, două Bentley Continental GT au fost furate din Moscova. Una dintre maşini valoează 340.000 de dolari, iar cealaltă era proprietatea sportivului medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Vară din 1972, Vladimir Zhmudsky.

În timp ce tot mai mulţi cetăţeni ruşi îşi permit o maşină scumpă, cei super bogaţi au creat un aflux de mărci ultra moderne cu preţuri exagerat de mari. Acest lucru a determinat vânzările mari de Bentley în Rusia şi a atras şi alte mărci high class ca Ferrari, Lamborghini şi Maserati. Însa problema cu aceste supercaruri este că atrag atenţia. Şi acest lucru poate fi în egală măsură şi bun, şi rău.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.