Inginerii români au contribuit la realizarea celui mai spectaculos model nou Renault - GALERIE FOTO

Cu acest model, intră pe un segment dominat de BMW şi Mercedes.

Inginerii români au contribuit la realizarea celui mai spectaculos model nou Renault - GALERIE FOTO Inginerii români au contribuit la realizarea celui mai spectaculos model nou Renault - GALERIE FOTO

Inginerii români au contribuit la realizarea primului SUV coupe al grupului francez, model cu care Renault intră pe un segment dominat de BMW şi Mercedes.

Inginerii români din cadrul Renault Technologie Roumanie au ajuns să lucreze la tot mai multe modele ale brandului francez, pe lângă cele din gama Dacia precum Logan, Sandero sau Duster, iar cel mai nou proiect la care au contribuit este Renault Arkana.

Arkana este primul SUV-coupe al francezilor, aceştia intrând pe un teritoriu rezervat celor de la BMW şi Mercedes-Benz. Modelul a fost lansat săptămâna trecută în cadrul Salonului Auto de la Moscova, Rusia fiind prima piaţă pe care acesta este comercializat.

„Sunt module realizate în România pentru automobile Renault. Inginerii români sunt tot mai avansaţi şi şi-au dezvoltat abilităţile, avem aici un centru complet de testare şi putem dezvolta mai multe maşini. Aici vine şi povestea lui Duster - din proiect, o mai bună parte a fost dezvoltată în România decât în cazul modelelor precedente“, a spus Antoine Doucerain, directorul general al Automobile Dacia şi şeful Grupului Renault în România. El a preluat conducerea în primăvara acestui an după ce Yves Caracatzanis a preluat funcţia de director al AvtoVaz, gigantul rus controlat de Alianţa Renault-Nissan.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.