Inginerii Volkswagen prind aripi într-o nouă reclamă. VIDEO

Mai sunt doar câteva zile până la ediţia din 2014 a meciului american de Super Bowl, aşa că producătorii auto au început să scoată pe bandă rulantă clipurile publicitare cu care vor încerca să impresioneze o parte din milioanele de oameni care se vor uita la meci.

Inginerii Volkswagen prind aripi într-o nouă reclamă. VIDEO Inginerii Volkswagen prind aripi într-o nouă reclamă. VIDEO

Volkswagen a pus pe internet reclama pe care o va difuza în timpul meciului american de Super Bowl – un eveniment urmărit de milioane de oameni.

Nemţii mizează pe ideea fiabilităţii maşinilor germane, însă nu reuşesc să se ridice la nivelul impus de spotul din 2011, în care un puşti încercă să folosească „The Force” pentru a porni un Volkswagen Passat.

VIDEO:

Cum vi se pare spotul?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.