Iniţiativa Life Paint de la Volvo salvează biciclişti (şi îi face să arate şi mai cool)

Marea problemă a bicicliştilor noaptea este că nu sunt bine văzuţi. Literalmente. Ei bine, acum există un spray care rezolvă problema asta...

Iniţiativa Life Paint de la Volvo salvează biciclişti (şi îi face să arate şi mai cool) Iniţiativa Life Paint de la Volvo salvează biciclişti (şi îi face să arate şi mai cool)

Volvo s-a aliat cu o firma suedeză Albedo100 pentru a produce un spray a cărui menire este să-ţi facă hainele reflectorizante. În timp ce ziua, la lumină naturală, este invizibil, acesta reacţionează cu luminile maşinilor pe timp de noapte, producând acelaşi efect pe care îl au benzile reflectorizante. 

În plus, se duce la prima spălare, aşa că nu trebuie să porţi aceleaşi haine (sau vesta) de fiecare dată când ieşi pe bicicletă. Poate fi aplicat pe o serie amplă de articole (şi texturi) diferite, de la accesorii chic la îmbrăcăminte, încălţăminte, cască, scaun cu rotile sau rucsacul elevilor. 

Momentan, sprayul se află în stare de testare - oferindu-se gratuit în şase magazine velo din Londra -, urmând să-şi extindă accesibilitatea şi în plan internaţional, dacă se dovedeşte fezabil pentru comercializare. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.