Iniţierea: Drifturi cu BMW M4 printre alte 52 de modele BMW M. VIDEO

Din postura de proaspăt sosit în gamă, noul BMW M4 Coupe primeşte "botezul" din partea celor cinci generaţii BMW M. Va reuşi să treacă testul?

Iniţierea: Drifturi cu BMW M4 printre alte 52 de modele BMW M. VIDEO Iniţierea: Drifturi cu BMW M4 printre alte 52 de modele BMW M. VIDEO

52 de modele BMW M, cooperarea a 37 de entuziaşti BMW şi un traseu legendar, care reproduce la scară mărită cea mai puternică literă din lume. Acesta este decorul sacru, locul în care noul BMW M4 Coupe primeşte iniţierea şi acceptul bătrânilor BMW M.

Şi pentru că vorbim de BMW M, cum i se poate ura mai potrivit bun venit în familie noului BMW M4 decât prin drifturi, fum scos de anvelope şi o coloană sonoră pe măsură?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.