Înlocuitorul lui Renault Laguna, surprins în teste în România

Câţiva cititori au fotografiat înlocuitorul lui Renault Laguna în România, aflat în teste sub foarte mult camuflaj.

Înlocuitorul lui Renault Laguna, surprins în teste în România Înlocuitorul lui Renault Laguna, surprins în teste în România

A patra generaţie Renault Laguna a fost surprinsă în teste în România de câţiva cititori ai site-ului ProMotor.ro. În imagini se vede cum înlocuitorul actualei berline Laguna (şi probabil al modelului Latitude) a adoptat designul frontal aplicat celorlalte modele Renault actuale, de la Captur şi până la Kadjar.

Potrivit unor surse, noua generaţie Renault Laguna (dacă se va mai numi aşa) ar trebui să debuteze în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015 din luna septembrie.

Totodată, noul model nu va mai avea o variantă de caroserie coupe, deoarece actuala generaţie a avut vânzări slabe pe plan european.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.