Înmatriculări de lux Rolls Royce, Ferrari sau Porsche

TVA-ul creşte, salariile scad, oamenii sunt disponibilizaţi...ce mai, suntem în criză până peste cap. Dacă ne uităm la înmatriculările de maşini din ultima vreme parcă "criza" nu există. Deci să enumerăm: un Rolls Royce, 17 Ferrari şi 9 Porsche.

Înmatriculări de lux Rolls Royce, Ferrari sau Porsche Înmatriculări de lux Rolls Royce, Ferrari sau Porsche

În iunie a fost înmatriculat la noi un Rolls Royce Phantom Coupe de 340.000 euro. Este primul model al constructorului britanic înmatriculat în România în ultimele 18 luni. Dacă în 2008 12 români îşi înmatriculaseră un Rolls, anul 2009 s-a încheiat cu un bilanţ nul pentru importator, deoarece nu a fost înmatriculată nici o versiunea a limuzinei britanice.

Deşi piata auto românească a scăzut cu 42% în primul semestru al anului, mărcile de lux par să nu fie atinse de criză. Din ianuarie s-au înmatriculat 17 Ferrari, de două ori mai multe decât în primele şase luni ale lui 2009.

Dacă în luna mai 2010 s-au vândut trei automobile Ferrari (2 modele 458 Italia şi un F430), un Lamborghini Gallardo, un Bentley Continental Flying Spur şi trei modele Porsche, în luna iunie, românii au cumpărat nouă unităţi Porsche, şase automobile Infiniti, cinci limuzine Lexus şi trei modele Ferrari.

Mai multe informaţii pe gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.