Inovaţie auto de la Continental: camera cu vedere la 360 de grade... 3D

Continental lucrează la un sistem de monitorizare auto a mediului înconjurător. Oglinda ta retrovizoare va deveni, astfel, un monitor care afişează imagini 3D. Explicăm mai în detaliu sistemul în cele ce urmează.

Inovaţie auto de la Continental: camera cu vedere la 360 de grade... 3D Inovaţie auto de la Continental: camera cu vedere la 360 de grade... 3D

Asistenţii electronici sunt din ce în ce mai prezenţi în universul auto. Mai toţi producătorii auto premium - şi nu doar ei - au implementat sisteme de monitorizare 360º (aşa-zisele Bird View / Bird's Eye) care permit verificarea proximităţii maşinii tale şi te ajută să te strecori prin / să parchezi în spaţii strâmte. 

Continental preia această tehnologie (care se foloseşte de camere amplasate în faţa, în spatele şi în oglinzile laterale ale maşinii) pentru a dezvolta un sistem de monitorizare care va putea recrea 3D mediul înconjurător, pentru a ajuta şoferul să-şi formeze o imagine cât mai clară. Da, exact ca la jocurile pe calculator. 

VIDEO:

Deci, dacă nu te joci jocuri cu maşini, ai putea să începi de pe acum, pentru a-ţi fi cu atât mai uşor să te obinşuieşti cu viitorul. 

Câţi dintre voi aţi testat actualul Bird View şi ce părere aveţi despre eficienţa lui? Merită adoptat pe toate maşinile sau este doar o alternativă mai puţin eficientă decât oglinda convenţională?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.