Întâlnirea comunităţii ClubOpel.com – a V-a ediţie Felix Opel

Autor: Oraan Mărculescu 05 nov. 2011 Știri auto

VEZI AICI MAI MULTE POZE DE LA FELIX OPEL 2011

În 2011, Opel România a decis să se implice mai serios alături de organizatorii evenimentului Felix Opel, unde se întrunesc cei din comunitatea forumului ClubOpel.com pentru a se simţi bine împreună şi în realitate, la Băile Felix, nu doar online.

Opel Romania ne-a pus la dispozitie un Opel Astra Spors Tourer pentru deplasarea la Felix Opel 2011

Aşa încât ne-a fost pusă la dispoziţie o maşină Opel Astra Sports Tourer, „dotată” cu fotograf Opel şi şofer ProMotor. În plus, am organizat pe facebook un concurs fulger, câştigat de Mircea Preduţ, un user înflăcărat al forumului ClubOpel.com şi care, astfel, a avut ocazia să afle cum merge noul Opel Astra de-a lungul mai multor sute de kilometri.

La această a cincea ediţie Felix Opel au fost prezenţi peste 100 de useri ai ClubOpel.com, ziua de sâmbătă fiind punctul culminant, în care locuitorii din Oradea au fost martorii unui convoi numeros de maşini Opel. Cu ocazia Felix Opel 2011, dealerul local Opel West a inaugurat ediţia specială Opel Astra Shine, iar userii prezenţi au fost gratulaţi cu jachete Opel.

Cine nu are batrani, sa-si cumpere: Opel Super Six, un adevarat magnet pentru fani, restaurat de Viorel Burcea

Cireaşa de pe tort a fost capul de coloană, un venerabil Opel Super Six din 1938, restaurat şi condus de Viorel Burcea, care a adăugat o altă dimensiune pasiunii pentru maşinile Opel împărtăşite de cei prezenţi, alături de numeroase maşini tunate, de la Corsa şi Tigra până la Calibra şi Vectra.

Punctul culminant (şi, aş putea adăuga, destul de stresant) a fost reprezentat de preparativele pentru poza de grup a evenimentului, care au durat circa 2 ore. Rezultatul, însă, a meritat, fiecare participant primind la final această poză, alături de diploma de participare.

Cel mai asteptat moment al ultimei seri: tortul Felix Opel 2011

Unii dintre participanţi au avut parte de surprize suplimentare: premii speciale, însoţite de tricouri Opel. Chiar şi ProMotor a primit o diplomă specială. Toată lumea s-a delectat la finalul zilei cu tortul Felix Opel 2011, care a consfinţit apogeul acestei întâlniri amicale a fanilor Opel.

Ne bucurăm că am fost prezenţi acolo şi sperăm ca pe viitor cât mai mulţi importatori să urmeze exemplul Opel, de a se implica mai mult în comunităţile de fani construite în jurul brandurilor. Pentru că, până la urmă, nu ar trebui să vorbim doar de cienţi, ci de o legătură mai strânsă, în beneficiul ambelor părţi.

Asta a fost esenta distractiei la Felix Opel 2011

Pentru mai multe detalii picante şi imagini (mai ales din piscina cu apă termală de la Vila Verdi!), vizitaţi cel mai mare forum Opel din ţară: ClubOpel.com.

VEZI AICI MAI MULTE POZE DE LA FELIX OPEL 2011

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide