Întâlnirea unui concurent Gumball 3000 cu un puşti care spală parbrize în intersecţie - VIDEO

Weekend-ul trecut a ajuns la Bucureşti celebrul raliu Gumball 3000

Întâlnirea unui concurent Gumball 3000 cu un puşti care spală parbrize în intersecţie - VIDEO Întâlnirea unui concurent Gumball 3000 cu un puşti care spală parbrize în intersecţie - VIDEO

 


Weekend-ul trecut a ajuns la Bucureşti celebrul raliu Gumball 3000. Peste 120 de super maşini au trecut linia de finish de la Piaţa Constituţiei, după ce au parcurs un traseu incredibil prin 11 ţări din Europa. 

Pe parcursul vizitei lor unul dintre concurenţi şi-a pierdut permisul pentru depăşirea vitezei regulametare, iar altul, şoferul unui Lamborghini, a intrat în contact cu băieţii care spală parbrize la semafoare. 

Trebuie să recunoaştem că este o imagine destul de rară să vedem cum un supercar beneficiază de spălarea parbrizului la semafor. Puştiul care s-a ocupat de această operaţiune şi-a făcut repede treaba şi, probabil, a primit o recompensă pe cinste din moment ce ia bacnota şi, după obiceiul întâlnit pe meleagurile noastre, se freacă cu ea pe la barbă. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.