Interiorul viitorului Audi A3, prezentat oficial

Germanii au dezvăluit, la salonul de IT Consumer Electronics din Las Vegas, interiorul viitorului Audi A3, care oferă un indiciu discret legat de cum va arăta exteriorul.

Interiorul viitorului Audi A3, prezentat oficial Interiorul viitorului Audi A3, prezentat oficial

Audi nu a prezentat noul A3 la Salonul Auto Detroit, dar asta nu înseamnă că fanii mărcii şi concurenţa din clasa compactă au scăpat uşor. La salonul de IT Consumer Electronics, desfăşurat zilele acestea în Las Vegas, germanii au adus nici mai mult nici mai puţin decât interiorul viitoarei generaţii a modelului de clasă compactă.

După cum putem observa, liniile şi detaliile din habitaclul maşinii sunt mai rafinate, iar arhitectura de bord este simplificată. Gurile de aerisire păstrează stilul "reactor", dar au un design mai complex, ieşind mai mult în relief.

Planşa de bord are un aspect mai aerisit , comenzile fiind structurate pe două fronturi, iar la baza consolei centrale se află suporturile pentru recipientele de băuturi. Centrala de comandă a sistemului multimedia MMI se află în spatele schimbătorului de viteze, fiind organizată în jurul butonului rotativ central.

O mare schimbare faţă de interiorul actualului A3 va fi marcat de viitoarea generaţie prin plasarea display-ului central în partea superioară a bordului. Ecranul va fi conectat la sistemul ce foloseşte un procesor avansat Tegra 3, un quad-core de 1,4 GHz.

Dar iată că germanii au avut timp să născocească şi un soi de teaser, strecurat în meniul afişat pe ecranul maşinii, sub forma unor imagini cu exteriorul viitorului Audi A3. Rămâne, însă, de văzut în ce măsura vor fi acestea transpuse în realitate. Noul Audi compact va fi prezentat oficial la Salonul Auto Geneva de anul acesta.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.