Interiorul viitorului Audi A3, prezentat oficial

Autor: Gabriel Grosoiu 12 ian. 2012 Știri auto

Audi nu a prezentat noul A3 la Salonul Auto Detroit, dar asta nu înseamnă că fanii mărcii şi concurenţa din clasa compactă au scăpat uşor. La salonul de IT Consumer Electronics, desfăşurat zilele acestea în Las Vegas, germanii au adus nici mai mult nici mai puţin decât interiorul viitoarei generaţii a modelului de clasă compactă.

După cum putem observa, liniile şi detaliile din habitaclul maşinii sunt mai rafinate, iar arhitectura de bord este simplificată. Gurile de aerisire păstrează stilul „reactor”, dar au un design mai complex, ieşind mai mult în relief.

Planşa de bord are un aspect mai aerisit , comenzile fiind structurate pe două fronturi, iar la baza consolei centrale se află suporturile pentru recipientele de băuturi. Centrala de comandă a sistemului multimedia MMI se află în spatele schimbătorului de viteze, fiind organizată în jurul butonului rotativ central.

O mare schimbare faţă de interiorul actualului A3 va fi marcat de viitoarea generaţie prin plasarea display-ului central în partea superioară a bordului. Ecranul va fi conectat la sistemul ce foloseşte un procesor avansat Tegra 3, un quad-core de 1,4 GHz.

Dar iată că germanii au avut timp să născocească şi un soi de teaser, strecurat în meniul afişat pe ecranul maşinii, sub forma unor imagini cu exteriorul viitorului Audi A3. Rămâne, însă, de văzut în ce măsura vor fi acestea transpuse în realitate. Noul Audi compact va fi prezentat oficial la Salonul Auto Geneva de anul acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide