Interviu ProMotor: Arnaud Azou, Product Manager Renault Clio

Cu ocazia lansării mondiale a celei de-a patra generaţii a lui Renault Clio am avut ocazia să schimbăm câteva cuvinte cu Arnaud Azou, Product Manager Renault Clio. Iată scurtul interviu ProMotor în continuare.

Noul Renault Clio 4, inaugurat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2012, este un model revoluţionar pentru francezi, fiind, de fapt, primul dintr-o nouă eră de design a fabricantului francez.

Pentru a înţelege mai bine care sunt avantajele noului Clio 4 şi de ce este atât de important pentru Renault, am avut plăcerea de a-l intervieva pe unul dintre părinţii lui Clio: Arnaud Azou, Product Manager Renault Clio.

Vedeţi în continuare ce atuuri consideră Arnaud Azou că are noul Clio, de ce este important designul său original, ce noutăţi tehnice aduce noua generaţie şi ce surprize ne mai aşteaptă de la Clio în viitorul apropiat:

Interviu ProMotor: Arnaud Azou, Product Manager Renault Clio de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.