Intră în competiţia foto Playboy Capture Beauty şi suprinde frumuseţea feminină!

Autor: Dan Vache 01 nov. 2013 Știri auto
Intră în competiţia foto Playboy Capture Beauty şi suprinde frumuseţea feminină!

Premiul pentru cel mai bun fotograf reprezintă un pictorial în revista Playboy, în ediţia din decembrie, precum şi un drive-test, timp de o saptămână, cu noul Renault Captur pus la dispoziţie de partenerul Renault Commercial Roumanie.

Concursul se va desfăşura în perioada 01-13 noiembrie şi tot ce trebuie să faci este să încarci în pagina de concurs  www.playboy.ro/capturebeauty  trei fotografii artistice cu subiect feminin non-nud.

În finală vor intra cei mai buni 4 concurenţi desemnaţi pe baza votului membrilor din Comitetul de Organizare a Concursului Playboy Capture Beauty în funcţie de urmatoarele criterii: 1) Artistic şi 2) Tehnic . Fotografiile  pot fi votate si de către vizitatorii care au cont de Facebook, începând de astăzi până pe 13 noiembrie.

În data de 18 noiembrie 2013 cei patru finalişti vor fi supuşi unei noi probe, care va consta în fotografierea unui model alături de noul Renault Captur. Fiecare dintre cei patru finalişti va avea dreptul să realizeze douăzeci de cadre cu care vor participa la jurizarea finală.

În perioada 20-21 noiembrie 2013 câştigătorul va realiza pictorialul din revista Playboy, ediţia din decembrie. 

Poţi semna chiar tu pictorialul din Playboy şi te poţi plimba timp de o săptămână cu noul Renault Captur!

Ţi-ai pregătit aparatul? Start concurs!

Mai multe detalii pe www.playboy.ro/capturebeauty.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide