Intră în cursă cu ProMotor şi Mobil 1!

Mobil 1 şi ProMotor dau startul celei mai mari competiţii virtuale de Formula 1! Intră în cursă şi poţi câştiga un iPhone 4 şi alte surprize de la Mobil 1!

Intră în cursă cu ProMotor şi Mobil 1! Intră în cursă cu ProMotor şi Mobil 1!

ExxonMobil lansează Mobil 1 Track Challenge, cel mai nou joc de curse online dedicat fanilor Mobil 1 din toată lumea.

Pentru că ne plac cursele, ne-am gândit să vă provocăm la un circuit personalizat ProMotor. Aşa că, împreună cu Mobil 1, lansăm un concurs special pentru cei mai buni şoferi internauţi.

Avem doua tipuri de premii:

1. pentru 10 dintre voi care parcurg circuitul ProMotor în cel mai scurt timp, avem premii speciale de la Mobil 1: genţi frigorifice sau pahare pentru a te răcori la drum.
2. pentru cei mai îndrăzneţi dintre voi, care îşi construiesc un circuit şi-şi invită prietenii de peste tot să-l parcurgă, dăm un iPhone 4 de 16 GB. E mult mai simplu decat crezi, îţi faci un circuit în doar cateva minute. Încearcă!

INTRĂ IN JOC!

Mai multe detalii despre joc:

Mobil 1 Track Challenge este continuarea jocului Mobil 1 Global Challenge, unul dintre cele mai jucate zece jocuri online din lume în 2010. Jucătorii îşi pot testa abilităţile de condus concurând împotriva celebrilor piloţi de Formula 1 Lewis Hamilton şi Jenson Button de la Vodafone McLaren Mercedes, dar şi împotriva piloţilor NASCAR Tony Stewart şi Ryan Newman, membri ai echipei Stewart-Haas Racing.

Jocul permite utilizatorilor să îşi creeze singuri circuitele. Utilizatorii cărora le place puţină adrenalină pot modifica forma circuitelor, plasa obstacole pe traseu sau schimba momentul zilei şi condiţiile meteo.

Mobil 1 Track Challenge permite jucătorilor să se dueleze cu propriii prieteni, pe care-i pot provoca folosind-şi conturile de pe reţelele sociale (Facebook, Twitter, Google, Yahoo, MySpace, LinkedIn, Windows Live Messenger, Aol, Orkut, Hyves, OpenID, Mixi). Provocările sunt create în timp real, iar jucătorii îşi pot actualiza instant timpii obţinuţi în curse pentru a-şi promova circuitele favorite.

Acest concurs este promovat de konkurs.ro - cel mai mare portal de concursuri şi promoţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.