Între 10-11 iunie are loc Auto Total Business Show

Autor: Marius Vișan 12 mai 2017 Știri auto

Auto Total Businesss Show (ATBS) ajunge pentru al şaselea an consecutiv la Bucureşti în weekend-ul 10 – 11 iunie 2017 şi promite un spectacol total împătimiţilor volanului. Sporturi extreme, acrobaţii periculoase, motoare turate la maxim, gadgeturi revoluţionare, cele mai frumoase fete, peste 35 000 mp. cu noutăţi din domeniul pieselor auto originale si aftermarket îi aşteaptă pe bucureşteni la Romexpo (Pavilionul Central şi Parcarea A). ATBS este cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum şi echipamentelor pentru service-uri. Organizator: AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo şi Camera de Comerţ a României. Trailer oficial aici.

Show-ul devenit tradiţie i-a lăsat anul trecut pe români cu dorinţa de mai mult. Platformele din faţa Pavilionului Central al Romexpo se vor transforma într-un adevărat parc de distracţii, unde adrenalina dă tonul: drift auto cu piloţi de renume, sexy car-wash, sporturi extreme. Miile de pasionaţi de maşini vor putea să-i urmărească pe cei mai cunoscuţi drifteri români cum îşi etalează măiestria şi îndemânarea tehnică.

Punctul de maximă atracţie va fi prezenţa, pentru a doua oară în cadrul ATBS, a echipei Lords of Gravity, una dintre cele mai faimoase echipe acrobatice de Slam Dunk din Europa. Propulsaţi instant pe rampa celebrităţii după stabilirea recordului pentru “slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanţă” (7,55 metri) în cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin, cei de la Lords of Gravity au facut spectacol în toate colţurile lumii, inclusiv la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi sau în meciuri NBA şi Bundesliga (atât baschet, cât şi fotbal). Şi-au ţinut privitorii cu răsuflarea tăiată la emisiunea “British Got Talent” (UK), unde au ajuns până în semifinale.

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanţi, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăţi din universul pieselor auto originale şi aftermarket, inovaţii tehnologice şi demonstraţii tehnice.

Anul trecut, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2016 a înregistrat 38 000 de vizitatori, un record de audienţă, iar în 2017 a organizat deja o primă ediţie la Iaşi. Programul de vizitare este sâmbătă şi duminică, 10-11 Iunie 2017, între orele 10.00 şi 18.00, iar preţul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani şi persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide