Întrebarea săptămânii: poţi să opreşti un Porsche cu iPhone-uri în loc de plăcuţe de frână? (VIDEO)

Tu ce crezi? Noi am zis că nu, dar am primit răspunsul adevărat în videoclipul de mai jos.

Întrebarea săptămânii: poţi să opreşti un Porsche cu iPhone-uri în loc de plăcuţe de frână? (VIDEO) Întrebarea săptămânii: poţi să opreşti un Porsche cu iPhone-uri în loc de plăcuţe de frână? (VIDEO)

Nişte băieţi care n-au ce face cu banii au luat un Porsche 911 şi i-au schimbat plăcuţele de frână cu iPhone-uri, ca să vadă dacă poţi să opreşti maşina cu telefoane mobile. Ei spun că e o provocare reală, mai ales dacă eşti în mijlocul pustietăţii şi rămâi fără plăcuţe de frână. Aham...

Rezultatul (surprinzător) poate fi văzut în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.