Întrunire BMW M Club la sediul din Munchen

Acesta este numărul de sportive bavareze care au fost adunate într-un singur loc de către fani, la sediul BMW din Munchen.

Întrunire BMW M Club la sediul din Munchen Întrunire BMW M Club la sediul din Munchen

BMW M1 la sediul BMW din MunchenCei circa 180 de participanţi, din care 120 erau proprietari ai modelelor BMW M şi membri ai clubului BMW M-Power, s-au strâns în cadrul unei întâlniri oficiale a fanilor modelului M. Adunaţi la sediul BMW din Munchen participanţii au vizitat centrele BMW M, BMW World şi muzeul producătorului bavarez.

Din turul la care au participat fanii BMW M au făcut parte şi prezentarea unor noi oferte ale constructorului, cum ar fi 2009 M6 cu pachetul Competition. BMW M1 Concept a reprezentat şi el una din atracţiile întrunirii. La întâlnire au luat parte toate modelele începând de la originalul BMW M1 până la BMW M3.

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.