Invazie de lăcuste în Daghestan fix ca-n Biblie. Şoferul a trecut pe drum prin ele. Nu ştim dacă i-au intrat în radiator insectele

S-a întâmplat ca-n Biblie

Frica de orătănii există şi rezistă. Şi când sunt mici şi zboară, te simţi incapabil să lupţi cu aşa ceva. Mai ales când sosesc şi neanunţate. În Daghestan, acest şofer şi mulţi alţii, au intrat într-un nor de lăcuste. Nu ştim ce s-a întâmplat după jumătate de minut pentru că s-a întrerupt filmarea. Autorităţile spun că în zonă e un focar pe 430 kmp. Pe lângă fobia teribilă de insecte pe care o au unii, lăcustele pot chiar să strice o maşină blocând diverse căi de aerisire.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.