Invenţie italiană pentru parcare - o roată în plus

Un italian a inventat un sistem de parcare bazat pe o a cincea roată, care te ajută să parchezi în cele mai incomode poziţii. Credeaţi că "a cincea roată la căruţă" nu poate fi utilă?

Un italian a creat noul său sistem în baza unei invenţii mai vechi, care, datorită unei talpe metalice, putea întoarce o maşină în loc. La fel face şi noul sistem bazat pe o rotiţă. Ba chiar este mult mai eficient, putând întoarce maşina la 360 grade, fără a fi vorba de vreun burn-out. Invenţia a fost deja brevetată în Europa şi în SUA. Clipul demonstrează utilitatea acestui sistem.

Mecanismul este destul de simplu şi ar reprezenta o adevărată binecuvântare pentru mulţi şoferi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.