Investiţii de 11 mil. euro la o fabrică auto din judeţul Braşov

Autor: Visan Marian 30 nov. 2017 Știri auto
Investiţii de 11 mil. euro la o fabrică auto din judeţul Braşov

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru giganţi din sectorul auto precum Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a investit în primele nouă luni din acest an 8 mil. euro, în maşini de injectare mase plastice, într-o linie de pro­duc­ţie circuite imprimate (PCB- printed cir­cuit board), dar şi în linii de asamblare pen­tru noile proiecte ale companiei. În plus, com­pania continuă investi­ţiile până la finalul anului.

„Până la 30 septembrie 2017 s-au realizat in­vestiţii în valoare de 8 milioane de euro. Pentru ultimul trimestru din acest an am pla­ni­ficate investiţii de încă 3 milioane de euro, ajun­gând astfel la 11 milioane de euro pentru în­treg anul 2017“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Mihaela Forgaciu, director general al Preh România. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide