Investiţii de 11 mil. euro la o fabrică auto din judeţul Braşov

Furnizor pentru giganţi din sectorul auto precum Porsche, Mercedes, Audi sau BMW ...

Investiţii de 11 mil. euro la o fabrică auto din judeţul Braşov Investiţii de 11 mil. euro la o fabrică auto din judeţul Braşov

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru giganţi din sectorul auto precum Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a investit în primele nouă luni din acest an 8 mil. euro, în maşini de injectare mase plastice, într-o linie de pro­duc­ţie circuite imprimate (PCB- printed cir­cuit board), dar şi în linii de asamblare pen­tru noile proiecte ale companiei. În plus, com­pania continuă investi­ţiile până la finalul anului.

„Până la 30 septembrie 2017 s-au realizat in­vestiţii în valoare de 8 milioane de euro. Pentru ultimul trimestru din acest an am pla­ni­ficate investiţii de încă 3 milioane de euro, ajun­gând astfel la 11 milioane de euro pentru în­treg anul 2017“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Mihaela Forgaciu, director general al Preh România. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.