Invicta S1 600 GT 2+2

În timp ce ochii lumii sunt aţintiţi încă la Salonul Auto de la Detroit, la Bruxelles are loc European Motor Show, acolo unde Invicta a venit cu o versiune modificată a modelului S1.

Invicta S1 600 GT 2+2 Invicta S1 600 GT 2+2
Invicta S1Dacă versiunea precedentă era dotată cu doar două locuri, noul model revizuit are acum scaune şi în spate, sub care a fost montat rezervorul de combustibil. Aceasta mişcare are rolul împreună cu poziţionarea motorului după axa faţă, de a îmbunătăţi balansul şi manevrabilitatea modelului. Gama de motorizări cuprinde diverse versiuni de V8-uri Ford, vârful de gamă având 600 CP şi o acceleraţie până la 100 de km/h sub 4 secunde.

Caroseria este din fibră de carbon, în timp ce şasiul cu o structură tubulară asigură menţinerea unei greutăţi scăzute, de doar 1380 kg. Invicta a început să fabrice maşini din 1925, însă în 1933 a întrerupt producţia. Renaşterea mărcii a avut lor în 2002 la Birmingham Auto Show cu ocazia lansării modelului S1. Compania produce acum doar un singur model într-o cadenţă uluitoare: un exemplar pe lună. Nu este de mirare, mai ales cu o caltate de fabricaţie indoielnică, exemplul cel mai bun fiind finisajul gurilor de aerisire centrale din interior pe care îl puteţi admira în una din pozele din galeria foto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.