Ion Ţiriac vrea să scape Bucureştiul de gropi

Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, a declarat că vrea să facă o investiţie care să scape Bucureştiul de gropi.

Ion Ţiriac vrea să scape Bucureştiul de gropi Ion Ţiriac vrea să scape Bucureştiul de gropi

Fostul tenismen Ion Ţiriac a declarat într-o emisiune pentru postul B1TV că va face o investiţie în utilaje şi materiale cu ajutărul cărora va acoperi toate gropile din România. Din partea autorităţilor nu aşteaptă decât o autorizaţie de lucru. 

"Facem o campanie, eu o plătesc, luăm un tractor, o batoză, cu toate astea, astupăm toate gropile şi eu fac pariu, vă fac pariu, că în 3 săptămâni am astupat toate gropile din România.", a declarat Ţiriac într-o emisiune susţinută la postul B1TV.

Se pare că declaraţia omului de afaceri a venit ca o reacţie la accidentului în care poliţistul Bogdan Gigina a murit.

Ion Ţiriac şi-a exprimat cu mai multe ocazii dorinţa de a ajuta financiar diverse cauze. Are şi cu ce, averea lui este estimată la 1,2 - 1,3 miliarde de euro.

 

GALERIE FOTO - Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

 

Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri

 

Noua maşină a Patriarhului Daniel - GALERIE FOTO

 

Ce maşini îţi poţi cumpăra în România cu 4.000 de euro

 

Supercamionul lui Ceauşescu

 

O parte considerabilă din maşinile înmatriculate în România nu au RCA. Unde poţi să întâlneşti şoferi fără asigurare

 

Hotelul pentru anvelope. Cât costă să le laşi peste iarnă

 

VIDEO. Echipa Top Gear riscă închisoarea

 

VIDEO. După ce un biciclist în roagă să elibereze banda lui, şoferul acesta din Braşov îi arată ce poartă la el pentru "protecţie"

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.